Längesen nu

Men hej. Herregud vad jag har saknat den här bloggen, och er som orkat hänga kvar trots ca 1 1/2 års radiotystnad.

Får vara nog nu. Dags att blåsa liv i det här stället igen.

Hänt massor känner jag, vet inte riktigt var jag ska börja?

Här är i allafall ett färdigt omslag av senaste boken som jag jobbar på. Full rulle nu, de sista illustrationerna i boken måste bli färdiga väldigt snart. Känner mig riktigt pepp på att få visa allt sen! Den är skriven av Malin och Alexander Karim, älskar storyn.

Hoppas denna lilla mjukstart duger för nu :)

Har massor med tankar och idéer jag vill dela med er, let’s do this.


På återseende!

5

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.