Ny illustration med en gosig räv såhär på kvällskvisten

Hur kan man känna sig seg och produktiv på samma gång? Denna helgen har varit svååååår! Har så många borden och måsten men istället så fyller jag tiden med att göra massa annat. Som att t. ex skissa upp och måla den här bilden. Damn vad rolig det var att måla på.  Jag försvann liksom in i något slags flow, och rev av den på några timmar. Så underbart när det bara rullar på såhär, men samtidigt känns det som en guilty pleasure. Haha. För det var ju inte RIKTIGT det jag planerade för helgen. Men, men vad ska man göra. När inspirationen drabbar en så är det bara att hålla i sig ;)

Att det kan vara så kul att måla ljus förresten! Jag minns hur lyrisk jag var när jag äntligen började bli bättre på det.

cuddly fox

Här är skissen som jag lirade klart igår innan jag färglade. Tror jag tänkte mycket på Zimba när jag ritade den, han hade kunnat vara en gosig räv i ett tidigare liv.

Just ja, jag lyckades spela in processen av den här bilden med, så ska se om jag kan knåpa ihop en time lapse. Är fortfarande lite vilsen med PC, har ju suttit och gjort allt på min gamla trogna Macbook Pro fram till i somras, vet du kanske ett bra program för att redigera videos? Är det Premiere och After Effects som gäller fortfarande?

Hoppas att du har haft en mysig helg, så hörs vi snart igen!

 

1

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.