Uppföljning av Januari: Akvarellmani, Bullerbyskolan och Rimfrost

 

Hej hej nu är jag tillbaka igen! Vi är nästan i slutet av Februari? Alltså va? Vad händer med tiden.

Kände att det var läge med ett lite månadssvep så vi kan kolla av hur det har gått med alla målen jag satt upp för i år. Januari var en riktigt rolig månad. Jag minns mysig julledighet med dagar då vi knappt gjorde någonting, min återfunna akvarellmani, mer snö i Stockholm än vad det varit på länge och lagom mycket jobb.

Hur har det gått med målen då? Jo, vi kan ju gå igenom de fem punkterna jag satte upp för i år:

watercolor snow leopard noukah

Traditionellt målande

Jodå men här har det hänt grejer! Jag bredde ut mig över hela köksbordet och målade som en galning i Januari.  Nötte och övade, började om och svettades. Gick åt helvete i början men det gjorde inget, jag är envisare än en tjurig åsna. Tillslut lyckades jag slutföra min första traditionella målning i form av två busiga lodjur i akvarell. Så kul!

Fler ska det bli, nu har jag bara fyra kvar tills att jag uppnått detta mål :) Målning numero 2 är på g as we speak faktiskt, den du ser här ovan :)

Komma ut i mer naturen

Jag gav mig ut på min första utflykt på årets nog hittills kallaste dag. Så värt det! Att snö och rimfrost kunde vara så magiskt vackert? Det får gärna bli lika kallt igen nu i Februari, det gör inget att jag tappat min ena vante, jag kan stå ut ;)

Första delmålet – check! Undrar vilket reservat jag borde besöka nästa gång? :) Tyresö verkar döfint. Likaså Nacka och Tyresta. Jag tänkte ge mig ut antingen i helgen eller någon gång nästa vecka, så hinner fundera lite.

Sörängens Folkhögskola

Föreläsa inför stor publik

Det här året vill jag verkligen bli duktigare på public speaking. Tänk så coolt att kunna känna sig bekväm på en scen och framföra saker som publiken faktiskt blir peppade och intresserade av!

Många bäckar små, och i början Januari så blev jag tillfrågad ifall jag ville undervisa två dagar på Sörängens Folkhögskola. Ett mysigt internat i form av söta Bullerbyhus och ligger i Nässjö, Småland. Jag tackade ja direkt, och fick chansen att besöka den gulliga, snötäckta skolan för att gå igenom karaktärsdesign med eleverna under två dagar. Hur kul som helst!

Skriva en egen berättelse

Den här punkten har jag inte hunnit fokusera alls på i Januari. Mer än jag måste bestämma mig för vilken av mina idéer jag ska djupdyka i. Det lutar åt historien om den där hästen. Har redan ordbajsat den, men den behöver styckas upp och möbleras om. Min synopsis, outline, och första utkast ska vara klar i slutet av Februari, så än finns det tid! Eller..?

Aktiv blogg

I Januari har jag lyckats publicera i genomsnitt ett inlägg i veckan, rätt ok nivå ändå tycker jag. Första videon för Youtube skulle vara klar i slutet av Februari. Sheit. Hoppas jag hinner…! Kanske om jag lägger in högsta växeln och bara GÖR KLART.

Tycker ändå att jag gjort helt ok ifrån mig såhär första månaden av året. Hållit fokus och lagt ribban på lagom nivå. Duktig Andräha!

Februari och Mars kommer handla mer om public speaking och min egna berättelse. Gud vad häftigt sen när jag har den där jäkla boken eller vad det nu blir, något som jag gjort och skapat helt själv. Jag längtar så efter ett eget bebisprojekt!


Hur var Januari för dig?

2

2 Comments

 1. Lillian 22 februari, 2018 at 11:47

  Visst är det kul att kunna checka av att man faktiskt jobbar med målen!? Jag gör det också även om en väldigt seg infektion satt käppar i hjulet och saktar ner allt.

  Reply
  1. Andrea 7 mars, 2018 at 22:17

   Ja verkligen! Hoppas du repar dig från infektionen <3

   Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.