Ny speed painting baserad på mina foton

Jag lever fortfarande på vinterpromenaden förra söndagen. Tänk att lite minusgrader, snö och sol kan göra så gott. Går tillbaka till fotona jag tog och drömmer mig bort. Hoppas vi får lite mer snö innan det börjar bli vår ute. Måste ut och fota mer!

speedpainting reference

Minns att jag blev så sjukt inspirerad när jag kom till en skogsdunge där några trädstammar låg på marken. Såg och tänkte direkt “wow, där kanske räven och lodjuret kunde balansera och busa med varandra, med solen i sidan, vilken fin bild det hade varit!”

Så jag knåpade ihop den här skissen några dagar senare

speedpainting noukah

Tyckte den kändes bra som en speed painting. Jag har skissat så mycket line art och harvat med akvareller den senaste tiden, att jag började känna suget efter pixlarna och älskade Photoshop igen. Den färdiga bilen tog nog några timmar att färglägga, gjorde allt utom själva skissen under en session.

Nu ska jag nog äta nåt och koka lite tevatten. Så lycklig över att jag äntligen hittat mitt favorit-te igen förresten! Nypon och Hibiskus. Jag minns en tesort som hette “Morning Time” som fanns på Hälsokost, typ samma stuk som dagens Life- butiker. Brukade hinka i mig det när jag var 12-13 år. Alltså, snacka om lillgammal. Jag längtade hem efter skolan så jag kunde sitta och dricka te…. :D

Sen försvann den helt plötsligt. Typiskt. Jag lyckades aldrig sätta fingret på vad det bestod av, på den tiden förstod jag inte att det var Hibiskusen som färgar teet sådär vackert rött. Ända tills en vän för några år sen nämnde just den blomman. Och nu, ironiskt nog, så finns det te med samma kombo som mitt älskade “Morning Time” hade i vanliga mataffärer.

Cirkeln är sluten :)

Imorgon blir en sjukt rolig och spännande dag. Jag berättar mer lite senare.

2

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.