Årets första frilansuppdrag

Nu kör vi. Invigde denna dag med  lite fulkaffe(för snabbkaffe här hemma är lite pinsamt när man har en kaffenörd till sambo), och värmde upp inför en heldag vid ritbordet med att peta lite på en skiss som jag vill hitta på något kul med lite senare. Åh, älskar att teckna våra djur. Huvudet exploderar av idéer bara jag ser dessa sötnötter.

sketch by Andrea Femerstrand

Hoppas att du har haft en fantastisk nyårsafton! Hunnit ladda om inför det kommande året? Jag är redo. Sjukt pepp. Har filat lite på mål jag vill sätta inför 2018 som jag tänkte presentera lite senare. I år ska jag banne mig fullfölja de.

Nytt frilansuppdrag har jag också. Första för i år – jag ska illustrera en kapitelbok. Hur kul? Hann läsa lite av manuset förut, och det känns verkligen rätt. Ser så fram emot att visa resultatet sen. Det får vara lite hemlis tills dess, hihi.

Procreate app

Okej. Jag vet vad du tänker nu

Jag skyllde ju på massa frilans förra året, yes guilty as charged. Och jag låter säkert som en upphakad grammofon när jag än en gång säger: “I år ska jag bättra mig, jag lovar!”

Jag skrattar nervöst, och du himlar med ögonen. We know the drill ;)

Men! Jag tänker att jag verkligen ska anstränga mig mer nu, för att hitta en bra balans. Det är så sjukt lätt att råka boka upp sig på för mycket, när man bländas av frestande förfrågningar. Går det ens att bemästra denna konst, eller är hoppet ute? Det måste gå att få till det på något sätt :D

Zimba

Idag finns det iallafall tid för massa skissande och mys. Lusläsa manus, jonglera en klängig katt(Zimba har flyttat in under min skjorta idag…), och kanske hitta någon mysig ljudbok att låta rulla i bakgrunden. Alltså, jag älskar ju detta egentligen.


Lyckas du hålla en bra balans mellan jobb och livet?

1

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.