Julmys och pyssel med Procreate

God Fortsättning!

Åh, hoppas att ni alla har haft en skön och stillsam jul som sig bör. Myst massor med nära och kära och frossat i god mat tills ni somnat av matkoma. Jag börjar sakta komma ur juldimman. Har befunnit mig som i en varm och gosig dvala, och trots dunderförkylning så har allt bara varit helt perfekt. Dricker sista glöggen nu och bara slappar. My god, va skönt.

Procreate sketch by Noukah

En dejt med Procreate

Är så glad för min julklapp också. Fick en Apple Pencil av D, som jag kan använda när jag lånar hans iPad. Och DAMN vad bra den funkar! Har suttit här i soffan, snörvlat och snutit mig om vartannat och lekt massor i Procreate, som påminner sjukt mycket om Photoshop faktiskt. Har alla funktioner jag annars använder när jag målar på datorn. Tidigare har jag varit extremt kräsen med såna här pennor, svårövertalad. Men nu. Nuså. My mind is blown.  Målade den här räven för att bekanta mig med alla funktionerna. Älskar att man kan spela in sina skapelser direkt i appen! Men såklart. Än ersätter den ju såklart inte en rejäl dator med ritplatta, men åh va skönt att kunna ligga här i soffan och klottra ner idéer.

“Julgranen lär välta”

Just ja. Vi har en julgran i år för första gången.. ever? Förr brukade vi ha en pytteliten som stod högt upp, men i år kände vi oss lite wild och slog till med en riktig, normal, plastgran. Med lite skräckblandad förtjusning förstås. Ni som har husdjur, vet vad jag pratar om. Ställde in oss på många svordomar, och såg hur vi skulle få städa trasigt pynt som åkt i golvet, och funderade på hur många gånger granhelsiket skulle hinna välta innan jul. Men tji fick vi. Granen har stått helt orörd. Här har vi gått och trott på kaos, och så händer inget av det. Djuren har varit som små tända ljus ;)

Imorgon tänkte jag dra igång med allt igen, känner mig pigg nog att ta tag i det sista inför nya året. Jag har fortfarande en liten summering kvar att posta här, om året som gått. Och sen återstår det roligaste – att planera 2018. Känner mig sjukt pepp.

 

Ha det riktigt mysigt nu i mellandagarna, så hörs vi snart igen 

3

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.