Vart tog jag vägen?

Ja, tji fick jag minsann. Kommer någon ihåg vad jag hade för planer inför 2017? Mindre frilans? Visst hade jag sagt det?

Gissa varför det har varit så tyst på denna lilla blogg. Jo, för att jag fram till nu suttit i jobbträsket. Aldrig mer, tänker jag nu. Men lär säkerligen hamna där igen i framtiden. Samma gamla visa varje gång, att man aldrig lär sig.

Det är såhär det har sett ut här hemma på kvällarna och helgerna. De senaste månaderna. Sittandes i mitt lilla hörn i sovrummet, med jobb och deadlines upp över öronen, och en liten Zimba som bara klänger och har sig. Svept många koppar kaffe, medan serierna rullat säsong efter säsong i bakgrunden.

Var kanske för två veckor sedan som jag avslutade årets sista frilansuppdrag, och jag “såg dagsljus” igen. Har fortfarande svårt att inse en grej – jag har fått egentid! Herregud. Now what?

Dags att planera 2018

Jag vill återuppliva min Youtubekanal, pumpa bloggen full med inlägg, ta igen all tid på mina egna projekt(Sagoböcker? Serier? Fortfarande osäker på formatet.. hm.)

Först ut tänkte jag uppdatera och berätta i nya inlägg om saker som hänt senaste året. Sedan skriva nya mål inför 2018, och försöka vara så realistisk som möjligt(eh, det vill säga att ha eventuella frilansjobb i åtanke).

Något mer som är nytt, är att jag beslutat mig för att även börja blogga på Svenska igen. Helt enkelt för att jag trivs så otroligt bra med det. Och jag vill tro att även om Digital Art tycks vara så litet inom Sverige, så tror jag verkligen att ni finns därute. Ni likasinnade som också älskar att måla i Photoshop, några av er kanske tom undrar hur livet som illustratör är, eller kanske bara vill lära er mer? Folk från hela världen läser denna blogg, och det är hur häftigt som helst. Dock kan jag ibland sakna det där lilla extra, när man kan snacka om interna grejer som händer just i Sverige. Låt se :)

Hoppas man lyckas komma in på banan igen nu iallafal. Har saknat att dona med bloggen 


Tack för att ni hänger kvar!

 

4

2 Comments

 1. Malin 16 december, 2017 at 18:49

  Vad kul! Jag följer dig gärna under år 2018. Har på känn att det kan bli ett riktigt bra år. Gott nytt år!

  Reply
  1. Andrea 22 december, 2017 at 10:30

   Tack detsamma! Har du någon blogg? :)

   God Jul och Gott nytt år! <3

   Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.